Bedrijvengids

In de bedrijvengids treft u een compleet overzicht van alle bedrijven met activiteiten in en met relatie tot de pluimveesector. Deze bedrijven zijn ondergebracht in verschillende categorieen wat gerichter zoeken eenvoudig maakt
 
Gebruik bovenstaande zoekfunctie of selecteer de gewenste categorie voor een compleet bedrijven overzicht.
 
Mocht u uw eigen organisatie of die van een ander niet tegenkomen in onze gids, of zijn gegevens niet correct in onze database verwerkt, daarvoor excuus. Neem in dat geval contact met ons op, zodat wij dit kunnen herstellen.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
VitaDos BV

VitaDos Care products is een bedrijf dat zich richt op een combinatie van een aantal specifieke producten om de conditie bij mens en dier op een natuurlijke wijze te stimuleren. VitaDos is met name sterk in de, gepantendeerde,  produktie en distrubutie van een breed spectrum probiotica en niet zoals bij de meeste bekende probiotica slechts op één stam geënt.

 

Voor de veehouderij heeft VitaDos haar uniek monitoring programma en richt zich middels de VitaDos Flora Optimaal, VitaDos Pluimveemix, VitaDos TMR-Silage, Truelight, waterbehandeling, management aanpak en klimaat op het totaal pakket aan productie verbetering.

 

VitaDos is een uniek bedrijf, opgezet op een unieke wijze. De consultants van VitaDos zijn er mee bezig de productie en werkplezier te stimulieren.

VitaDos BV
A : Hoendiep 6, 9821 TJ - Oldekerk
T : 0031(0)6-22007307
F :
E : vitados@solcon.nl
W : http://www.vitados.com
Contactpersoon: dhr. M.Heijs