Bedrijvengids

In de bedrijvengids treft u een compleet overzicht van alle bedrijven met activiteiten in en met relatie tot de pluimveesector. Deze bedrijven zijn ondergebracht in verschillende categorieen wat gerichter zoeken eenvoudig maakt
 
Gebruik bovenstaande zoekfunctie of selecteer de gewenste categorie voor een compleet bedrijven overzicht.
 
Mocht u uw eigen organisatie of die van een ander niet tegenkomen in onze gids, of zijn gegevens niet correct in onze database verwerkt, daarvoor excuus. Neem in dat geval contact met ons op, zodat wij dit kunnen herstellen.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
Verbeek Broederij en Opfok
Sinds 1963 maken wij ons als onafhankelijke broederij en opfokorganisatie sterk voor uw streven naar topresultaten. Verbeek levert daarvoor broedeieren, kuikens en leghennen op basis van de beste genetica ter wereld. Hennen waarmee u op uw bedrijf op een plezierige wijze een aantoonbaar beter rendement realiseert.
 
In onze moderne broederij in Zeewolde broeden wij dagelijks grote aantallen kuikens uit. Een belangrijk deel hiervan gaat naar de bij Verbeek aangesloten opfokbedrijven. In combinatie met ons unieke opfokconcept vormen deze kuikens het uitgangspunt voor topkwaliteit leghennen.
Het proces van ouderdier tot 18-weekse leghen wordt volledig volgens de beproefde Verbeek-aanpak uitgevoerd. De bij ons aangesloten vermeerderaars en opfokkers vormen hierin een cruciale schakel. In combinatie met ons eigen transport zorgt dit voor korte lijnen, flexibiliteit, veterinaire veiligheid en maatwerk voor u als legpluimveehouder. Maatwerk dat wij ook graag aanbieden in de begeleiding.
 
 
Verbeek Broederij en Opfok
A : Kauwenhoven 3, 6741 PW - Lunteren
T : +31(0)318-578250
F : +31(0)318-482411
E : info@verbeek.nl
W : http://www.verbeek.nl
Contactpersoon: