Bedrijvengids

In de bedrijvengids treft u een compleet overzicht van alle bedrijven met activiteiten in en met relatie tot de pluimveesector. Deze bedrijven zijn ondergebracht in verschillende categorieen wat gerichter zoeken eenvoudig maakt
 
Gebruik bovenstaande zoekfunctie of selecteer de gewenste categorie voor een compleet bedrijven overzicht.
 
Mocht u uw eigen organisatie of die van een ander niet tegenkomen in onze gids, of zijn gegevens niet correct in onze database verwerkt, daarvoor excuus. Neem in dat geval contact met ons op, zodat wij dit kunnen herstellen.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
Salomons Agro
Salomons Agro is opgericht met het doel u als akkerbouwer, handelaar en veehouder te bedienen met alle agrarische produkten. Hoofdmoot is vaste en vloeibare mest, maar ook compost, houtchips, biomassa, stro, granen en reststromen kunnen wij  in en verkopen in de regio Flevoland, Betuwe en Veluwe. 
 
Handel zit ons in het bloed. Voor u de juiste kanalen vinden om uw produkten tegen een marktconforme prijs tekopen of te verkopen. Door jarenlange ervaring in deze agrarische markt, zijn we uitstekend in staat om op de juiste manier vraag en aanbod bij elkaar te brengen!
 
Was mest vroeger nog een produkt wat moeilijk te vermarkten was, nu zijn er een tientallen handelaren die bij u de mest kunnen laden of leveren. Salomons Agro onderscheid zich tussen deze bedrijven, door op persoonlijke wijze bij u de behoeften af te stemmen.
 
Wij werken samen met een grote groep vergisters en zijn doorlopend opzoek naar reststromen die gebruikt kunnen gebruiken voor het vergistingsproces.
 
Meld u aan bij onze twiter acount, en blijf op de hoogte.
Salomons Agro
A : Olsterweg 11, 8251 RK - Dronten
T : 0031 (0)321-331948
F : 0031 (0)321-330440
E : klaasjan@salomonsagro.nl
W : http://www.salomonsagro.nl
Contactpersoon: dhr. K.J. Salomons