Bedrijvengids

In de bedrijvengids treft u een compleet overzicht van alle bedrijven met activiteiten in en met relatie tot de pluimveesector. Deze bedrijven zijn ondergebracht in verschillende categorieen wat gerichter zoeken eenvoudig maakt
 
Gebruik bovenstaande zoekfunctie of selecteer de gewenste categorie voor een compleet bedrijven overzicht.
 
Mocht u uw eigen organisatie of die van een ander niet tegenkomen in onze gids, of zijn gegevens niet correct in onze database verwerkt, daarvoor excuus. Neem in dat geval contact met ons op, zodat wij dit kunnen herstellen.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
Vissers Techniek BV
 Vissers Techniek heeft een uniek concept warmtewisselaars ontworpen voor zowel de intensieve veehouderij als de industrie. Een product ontworpen vanuit de praktijk welke zich onderscheidt door de volgende kenmerken.
 

Zeer eenvoudig te reinigen 
Het wisselaarpakket is op wielen geplaatst zodat deze op de geopende zijklep gereden kan worden. Hierdoor is de wisselaar, zowel van binnen, als het volledige pakket, zeer eenvoudig te reinigen. Dit resulteert in een lange levensduur en het behoud van het rendement.

Hoog thermisch rendement met lage elektriciteitskosten
Door het gebruik van buizen wervelt de warme lucht eenvoudig door de wisselaar. Hierdoor is het thermisch rendement hoog tot zeer hoog te noemen. Door de geringe weerstand in de wisselaar is het gebruik van ventilatoren met een laag energieverbruik goed mogelijk. 

Lange levensduur
Het zware verzinkte frame als onderstel en de kwaliteitspanelen garanderen samen met de nylon wielen en PE tussenschotten een lange levensduur. 

Verschillende types 
Dit hele concept, geheel ontworpen vanuit de praktijk , is leverbaar in 3 standaard types. Tevens is er de mogelijkheid om een wisselaar op maat te maken. Als optie is er een spoelinstallatie leverbaar en/of elektrisch opening van de wisselaar. 

Vissers Techniek BV
A : Broekstraat 6, 5406 TK - Uden
T : 0031 (0)413 256702
F : 0031 (0)413 256628
E : info@visserstechniek.nl
W : http://www.visserstechniek.nl
Contactpersoon: dhr. M. Vissers